Visitors to Highbridge’s Apex Park are to be asked for their views on a proposed revamp of the park’s main building that could see it turned into a new cafe with public toilets and a classroom.

The building in the main car park currently houses an office, storeroom and toilet facilities.

The consultation will give regular users an opportunity to influence and inform the design options once the proposals have been drawn up.

Owners Sedgemoor District Council say they have been working with the Friends of Apex Park “to make better use of the building” in the popular park, which is used year-round by visitors, dog walkers, model boat club and fishermen.

Spokeswoman Claire Faun told Burnham-On-Se.com: “The building is currently used as a ranger office, loos, office and store-room and a base for SDC’s Clean Surroundings team as well as the Friends of Apex Park group.”

“Quattro Design Architectural Practice have been asked to prepare some plans giving options for the re-development of the building.”

“Once the plans have been received, there will be full consultation with Ward Members; The Friends of Apex Park, Burnham-On-Sea and Highbridge Town Council together with other user groups.”

“The proposed new building is likely to include a café incorporating public toilets; class room/interpretation centre; office and store room.”